۸ اسفند ۱۴۰۲، ۲۱:۱۲

آنچه در مناظره کاندیداها گذشت؛

ویسکرمی: به‌جای «فاتحه گردی» پاسخگوی مردم باشید

ویسکرمی: به‌جای «فاتحه گردی» پاسخگوی مردم باشید

خرم‌آباد - مناظره انتخاباتی کاندیداهای حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی در دانشگاه لرستان برگزار شد.

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: برنامه مناظره انتخاباتی کاندیداهای حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی در محل دانشگاه لرستان و به دعوت بسیج دانشجویی برگزار شد.

این مناظره انتخاباتی قرار بود با حضور «مهرداد ویسکرمی»، «قدرت الله ترابی نژاد»، «مرتضی محمودوند»، «رضا سپهوند» و «نورمحمد فردی بیرانوند» برگزار شود که دو نفر از این کاندیداها شامل «رضا سپهوند» و «نورمحمد فردی بیرانوند» با وجود قول قبلی در این مناظره شرکت نکردند و «مرتضی محمودوند» هم با تأخیر در این مناظره انتخاباتی حضور پیدا کرد.

عدم حضور کاندیداهای یاد شده در این مناظره انتخاباتی انتقاد دانشجویان، افراد حاضر در سالن و همچنین مسئولان بسیج دانشجویی استان را به همراه داشت.

انتقاد از «فاتحه گردی‌ها» و «طایفه بازی‌ها» برای گرفتن رأی

مهرداد ویسکرمی کاندیدای حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی در این مناظره سخنان خود را با خواندن دو بیت شعر با عنوان «خنده پنجره زیباست اگر بگذارند، چشم مخصوص تماشاست اگر بگذارند، من از اظهارنظرهای دلم فهمیدم، عشق هم صاحب فتواست اگر بگذارند»، اظهار داشت: تشکر می‌کنم از برگزاری دیرهنگام مناظره انتخاباتی و ابراز گله‌مندی از مدعیان نمایندگی که رأی را در طول بنرهای غیرقانونی، وعده‌های غیرممکن، شام و نهارهای با منبع نامعلوم جستجو می‌کنند و حاضر نیستند در دانشگاه مادر لرستان و به احترام قشر فرهیخته دانشگاهی حاضر شوند، افتخار می‌کنم، سال ۹۰ که بنده این حرکت نورانی را شروع مردم به پشتوانه دانشگاه و قشر دانشگاهی بود و پایه حرکت بنده در این مسیر دانشگاهیان بودند.

وی که نماینده کنونی حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی بوده در ادامه سخنان خود با ارائه رزومه‌ای از سابقه تحصیلی و کاری خود و همچنین فعالیت‌های خود به‌عنوان نماینده در این مناظره، عنوان کرد: ما در یک مقطع تاریخی حساسی قرار گرفته‌ایم و لرستان به لحاظ امکانات و شرایط در حالت ایدئال قرار دارد، اما به لحاظ پیشرفت و توسعه متأسفانه شرایط مناسبی ندارد، دلیل آن هم این بوده انتخاب‌ها، انتخاب‌هایی بوده که همیشه تحت شعاع موج غلط تبلیغاتی بوده است.

این نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه تا زمانی که ما رای‌های خود را به‌جای دانشگاه و پاسخگویی به اهل علم و فرهیختگان در «فاتحه گردی‌ها» و «طایفه بازی‌ها» و جنگ‌های روانی عوام‌پسندانه جستجو کنیم و از نخبگان فراری باشیم، وضع این استان تغییر پیدا نخواهد کرد، گفت: من افتخار می‌کنم به‌عنوان نماینده دانشگاهی دانشگاه‌های کشور و عضو کمیسیون آموزش از لرستان در مجلس حضور دارم و افتخار می‌کنم که برای اولین‌بار در تاریخ لرستان ما به‌جای اینکه موقع انتخابات قائم شوییم، یا پول‌های به‌دست‌آمده را در مسیر پخش‌کردن روغن‌نباتی و بنرهای غیرقانونی پخش کنیم، گزارش عملکرد خود را ارائه می‌کنیم تا هر کسی که بخواهد نقد کند، بخواند و مردم بدانند نماینده آنها در چند سال گذشته چه می‌کرده است.

دولت «روحانی» اراده‌ای برای ساخت «معشوره» نداشت

ویسکرمی در ادامه با اشاره به برخی اقدامات، برنامه‌ها و کارهای خود در مجلس شورای اسلامی، عنوان کرد: تلاش کرده‌ام چهره علمی لرستان را به کشور معرفی کنم، همه کارها و اقدامات من به پشتوانه شما عزیزان و جریان دانشجویی بیدار بوده است.

وی در ادامه در پاسخ به این سوال «راهکار شما برای فعال‌سازی صنایع تعطیل و نیمه‌تعطیل حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی چیست؟»، اظهار داشت: تلاش کرده‌ام مسائل را با پیگیری مستمر به نقطه مطلوب برسانم.

این کاندیدای حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی در ادامه سخنان خود با اشاره به برخی اقدامات خود در زمان نمایندگی در مجلس شورای اسلامی، گفت: رفع بلاتکلیفی مجتمع سبزی پرور، تعیین تکلیف صدر فولاد خرم‌آباد، پیگیری برای تشکیل کنسرسیوم «پارسیلون»، ایجاد داروخانه هلال‌احمر، رفع مشکلات حقوقی و مالی هتل «صخره‌ای»، پیگیری مشکلات مربوط به لاستیک‌سازی، احیای پروژه بیمارستانی «نیایش»، واگذاری شیلات سپیددشت به بخش خصوصی و… از جمله این اقدامات بوده است.

ویسکرمی در ادامه با اشاره به پیگیری‌های خود دررابطه‌با احداث سد «معشوره»، عنوان کرد: در دولت آقای روحانی هیچ اراده‌ای برای ساخت این سد وجود نداشت، فشارهایی که بعدها ما در دوره نمایندگی داشتیم و همچنین با ورود دولت سیزدهم باعث شد که این پروژه سدسازی آغاز شود.

ماجرای صنعت خودروسازی و فردی که نام پسرش را «رستم» گذاشته بود

وی در ادامه سخنان خود در پاسخ به این سوال که «نظر شما در مورد واردات خودرو و شرکت‌های خودروساز ایرانی چیست؟، اظهار داشت: بحث اقتصاد یک بحث صرفاً دستوری نیست، متأسفانه خودروسازهای ما در طول زمان به بحث صنعت خودرو چنگ زده‌اند و برخی نمایندگان نیز با همین بنرها و شام و نهارها به مجلس رفته‌اند، به این شرکت‌ها نیرو تزریق کرده‌اند.

این نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: گفت کسی نام پسرش را «رستم» گذاشته بود، خودش هم از پسرش می‌ترسید، ما کاری کردیم که خودمان هم از این خودروسازی می‌ترسیم.

ویسکرمی با تأکید بر اینکه یک صنعت باید محکم سر پای خود بایستد و رقابتی فعالیت کند، گفت: اگر خودرو کیفیت نداشته باشد، واردات خودرو باید به‌صورت کارشناسی انجام شود و افتخار مجلس یازدهم این بوده که این انحصار را شکست.

ماجرای خودی‌ها و غیر خودی‌ها

قدرت الله ترابی نژاد کاندیدای دیگر حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی نیز با تشکر از بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان در راستای برگزاری این مناظره و با ارائه رزومه‌ای از سابقه تحصیلی، کاری و اجرایی خود، اظهار داشت: ما سوابقی داریم و تجربیاتی، من اعتقاد دارم برای ورود به این عرصه باید انگیزه کافی وجود داشته باشد، انگیزه‌ها متفاوت است، یکی برای پول می‌رود، یکی برای نام نشان می‌رود، یکی هم برای موضوعات دیگر، شعار محوری ما این است که برای خدمت به مردم باید از خود گذشت، چرا که اگر از فرد خود نگذرد و به جامعه و مردم توجه نکند، نمی‌تواند خدمتگزار خوبی باشد.

وی ادامه داد: من در طول ۳۸ سال از خدمتم در دستگاه‌های دولتی، تلاش کرده‌ام که از خودم بگذرم، چه در جبهه‌های جنگ، چه در سیستم اداری و چه در جهاد.

این نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه انقلاب ما اهداف بلندی داشت، ما از اهداف انقلاب فاصله گرفته‌ایم، عنوان کرد: چرا امروز پیش‌کسوتان جهاد و شهادت باید کنار زده شوند؟ چرا باید دایره تنگی دور خود ایجاد کنیم و هر کسی که در آن قرار می‌گیرد بگوییم خودی است و بقیه غیرخودی؟ چرا نخبگان و متخصصان از کشور می‌روند؟ چرا رزمندگان و جانبازان ما کنار گذاشته می‌شوند؟ چرا اینها را غیرخودی تلقی می‌کنیم؟

کدام نماینده مخالف ساخت سد «معشوره» بود؟

ترابی نژاد در ادامه در پاسخ به سوال «راهکار شما برای احیای حق آبه لرستان چیست؟ عنوان کرد: نه‌تنها در لرستان، بلکه در استان‌های زاگرس نشین ظلم مضاعفی در حوزه حق آبه به ما شده است، استان‌های کویرنشین آب استان‌های زاگرس نشین را با حفر تونل‌های طولانی می‌برند، بعد صنایع آب بر ایجاد می‌کنند و این در حالی است که سرچشمه منابع آب، آب شرب هم ندارند.

وی تصریح کرد: حدود ۱۱ میلیارد مترمکعب آب از لرستان خارج می‌شود، اما هیئت دولت و شورای‌عالی آب می‌گویند که «لرها حق ندارند سد بزنند»، گفت: می‌خواهیم سد «معشوره» را احداث کنیم می‌گویند سد «کرخه» خشک می‌شود، می‌خواهیم سد «بختیاری» را احداث کنیم، می‌گویند سد «دز» خشک می‌شود، می‌خواهیم یک سد خاکی برای تأمین آب شرب مردم و کشاورزی احداث کنیم، می‌گویند مشکل است، نمی‌شود.

این نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه گاهی اوقات خودمان هم مقصر هستیم، وقتی سد «معشوره» قرار بود با طراحی اولیه یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعب ساخته شود، یکی از نمایندگان دور قبل و حوزه انتخابیه دیگر، گفت که «کشکان» خشک می‌شود، اعتراض کرد، نمایندگان خوزستان را همراه کرد، آنها هم مخالفت کردند، گفتند ساخت سد «معشوره» را متوقف کنید.

ترابی نژاد با بیان اینکه بعداً با پیگیری‌های صورت‌گرفته، با شرط کاهش حجم مخزن این سد، موافقت کردند که ساخته شود، تصریح کرد: ما مطالبه‌گری نداریم، من اعتقاد دارم که با تشکیل فراکسیون نمایندگان استان‌های زاگرس نشین، حق مسلم استان‌های زاگرس نشین را در ایجاد زیرساخت اقتصادی، حق آبه و… می‌توانیم بگیریم.

وی با بیان اینکه تنها ۲۳ تا ۲۴ درصد از اراضی لرستان آبی است و بقیه به‌صورت دیم کشت می‌شود، افزود: بهره‌وری در زمین‌های کشاورزی پایین است، اگر بتوانیم با ایجاد سدها بخشی از زمین‌های کشاورزی را با ایجاد سدها مشروب کنیم، بهره‌وری و اشتغال در زمینه کشاورزی بیشتر می‌شود.

این کاندیدای حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی در ادامه به پیگیری‌های خود به‌عنوان فرماندار سابق چگنی در راستی احداث سد «معشوره» اشاره کرد و گفت: مطالبه‌گری می‌تواند خیلی از مشکلات را برطرف کند، ۸۵ درصد بودجه کشور در دست وزرا است، اگر نمایندگان و مدیران ما مطالبه‌گر و اهل تحلیل آمار باشند، قطعاً می‌توانند وزیر را برای پرداخت بودجه متقاعد کنند.

شرط شرکت در مناظره!

مرتضی محمودوند کاندیدای دیگر حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی نیز با اشاره به تأثیرگذاری قشر دانشجو، اظهار داشت: کسانی دم از تقوا می‌زنند، اما دور از تقوا رفتار و عمل می‌کنند، بنده با شرایطی قرار بود اینجا خدمت شما بزرگواران برسم، بنده خدایی به نام آقای «محمدرضا ملکشاهی راد» (یکی از کاندیداهای حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی) که در دور گذشته بنده را به مناظره دعوت کرده بود و امروز هم گفته بودند که این عزیز در این مناظره حضور پیدا خواهد، در این برنامه حضور پیدا کردم، اما تا آنجایی که متوجه شدم این بنده خدا و بقیه در مناظره حضور پیدا نکرده است.

وی ادامه داد: وقتی حضور پرمهر و گرم شما را شنیدیم، معذب شدم که به احترام شما نجیب زادگان اینجا حضور پیدا کنم و هر سؤالی که داشته باشید را نه در جایگاه یک کاندید برای تبلیغ و رأی، بلکه در جایگاه سرباز و خدمتگزار شما و کسی که نزدیک به چهار سال نماینده شما بوده، پاسخگو باشم.

این نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در ادامه سخنان خود با ارائه رزومه‌ای از سوابق کاری، اجرایی و… خود، گفت: به‌عنوان رئیس کارگروه امنیت آب در مجلس، برای دفاع از حق استان‌های زاگرس نشین در حوزه حق آبه حضور پیدا کردم.

محمودوند در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه بنده ثبت استیضاح وزیر نیرو را دررابطه‌با عدم احداث سد «معشوره» انجام دادم، گفت: من هفت وزیر این دولت را ثبت استیضاح کردم که یکی از آنها وزیر نیرو و دیگری وزیر صنعت بوده است.

وی در ادامه سخنان خود در پاسخ به سوال «نظر شما دررابطه‌با عدم دخالت نمایندگان در انتصابات چیست»، اظهار داشت: یکی از مسائلی که همواره از سوی بنده مطرح بوده ناکارآمدی برخی مدیران و همچنین استاندار فعلی لرستان بوده است.

کد خبر 6039344

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۰۹:۱۲ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۰
      3 1
      مردم خرم اباد چگنی ازمود دوباره آزمودند خطاست مکر این نمایندگان یک دور یا دودور رمجلس بودند چکار کردندکه الان می خواهند بکنند به نماینده جدیدی که از همه زمینه فعال است رای دهید
    • علی بیرانوند IR ۱۲:۲۲ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۰
      6 0
      هیچ دستاوردی برای حوزه انتخابیه خرم آباد نداشت متاسفانه
    • غلامحسین حسینی چگنی US ۱۳:۰۷ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۰
      1 5
      سپاسگزارم از نمایندگان با لایق و سیاستمدار حوزه ی چگنی
    • غلامحسین حسینی چگنی US ۱۳:۰۷ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۰
      2 6
      سپاسگزارم از نمایندگان با لایق و سیاستمدار حوزه ی چگنی
    • IR ۱۳:۴۶ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۰
      8 0
      چه عزیزانی دعوت شدن روتونو برم سنگ پای قزوینم کم آورده
    • حسین IR ۱۶:۲۱ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۰
      1 0
      سلام . اگر نماینده ای وارد مجلس شد و ریس یک کمیسیون شد و یا بعد از چهار سال از ایشان دعوت شد که وزیر بشه بدانیم که نماینده خوب انتخاب کرده ایم . نماینده بایستی برنامه ریزی منطقه ای ، استانی ، کشوری و جهانی داشته باشد نه دنباله رو دیگران باشد .
    • ایران زیبا IR ۱۶:۴۰ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۰
      2 0
      تو پاسخگو بودی،،دستاورد تو چی هست
    • علی حیدری IR ۲۱:۰۸ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۰
      1 0
      مردم هم باید شمارو قضاوت کنند به دیگران طعنه نزنید
    • آزادی IR ۲۱:۲۲ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۰
      2 0
      باید نماینده ای انتخاب شود که بتواند در کمیسیون برنامه و بودجه مجلس حضور داشته باشد.واین هم به مدرک و تخصص مورد نیاز برای حضور در آن نیاز است